Yhteystiedot

Kymenlaakson LVI-Huolto Oy
Ruokosuontie 3
46910 Anjala
Puh. 0400-654 894
www.kymenlaaksonlvihuolto.fi

Tilaukset p. 0400-654 894

Putkiasennus-, saneeraus- & huoltotyöt, Lämpö. vesi ja viemäri

Uutiset

28.11.2012LVI-Huolto Oy 10 vuotta!Lue lisää »27.8.2009FormulakisatLue lisää »

Yrityksestä & yrittäjästä

Kymenlaakson LVI-Huolto on  15.11.2002 toimintansa aloittanut LVI-alan huoltoihin keskittynyt asennus ja huoltoliike.  Yrityksen perustajana ja yrittäjänä toimii kouvolalainen Reino Pelkonen.

 Yrityksellä huoltoautoja on liikenteessä asentajineen 4 kappaletta.  

 Kuvassa Reino ensimmäisinä yrittäjäpäivinään
Manskilla Kouvolassa marraskuussa 2002.

repe_transitin_keulalla.jpg

 

Reino, "kaverit tunnistavat REISKANA" on henkeen ja vereen moottoriurheilumies. Vapaa-aikoinaan hänet näkee useimmiten  moottoreihin liittyvissä tapahtumissa; erilaisissa ralli-ajoissa (harrastaen mm. mikroautoilua, aikoinaan autosuunnistusta ja mukana monenmoisissa rallien huoltoporukoissa ja talkoovoimissa) 

Reiskan historiaan kuuluu erittäin suurena osana ilmatyynyalukset.
Häntä voidaan sanoa jopa lajin pioneeriksi.
 Hänellä on hyvin menestyksekäs ura takana ilmatyynyalusten parissa. Useimpia Suomen Mestaruuksia ja hyviä sijouituksia Euroopan Cup:n kilpailuissa.
Hän toi ilmatyynyalukset ihmisten ja yleisön tietouteen. mm kolmos-TV:n Ruutulippu ohjelma & Matti Kyllönen kävi kuvaamassa heitä Käyrälammella ja pitkä ohjelma tuli ulos ed.mainitussa Ruutulippu-ohjelmassa.  - Reino kertoi laijista , sen vaatimuksista kaikkine vaaroineen ja myös ennenkaikkea hyötyineen. Lisäksi huimia näytöksia kuinka alus toimii vedessa ja maalla. esim. kuinka alus lipuu kuivalla maalla liki tuhannen raa'an kananmunan yli särkemättä ainoatakaan.